Likeolj minket szeress minket!

2011.03.28. 14:35 Árpóca

Sziasztok!

Na jó. Lehet, hogy korai, lehet, hogy nem. Minden esetre kitettük a likedobozt bal oldalra mint láthatod! Minden egyes likenak nagyon örülünk, szóval ne kíméljetek bennünket hanem likeoljatok mint a vadállat! Értetek postolunk mindennap a mi jutalmunk csakis a ti örömötök, amit likeokkal és az oldal facebookon illetve bárhol-bárhogy történő megosztásával tudtok meghálálni, amit természetesen mi is boldogan viszonozunk! Számítunk rátok, mi is igyekszünk minden nap eleget postolni és sokat derülni meg vidítani benneteket, úgyhogy ne hagyjatok cserben minket hanem gyertek és viduljatok meg szeressetek minket! Légy büszke, hogy az első 100 között lehetsz!

Az első 100 likeoló között személyre szabott apróságokat küldünk ki házhoz!

Több infót nem tudok most megosztani, ahogy lesz rá lehetőségem meg fog történni. Tehát likeoljatok minket osszatok meg minket, szeressetek minket, mert mért ne követnétek minket?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://funbomb.blog.hu/api/trackback/id/tr452777218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása